GLP DC3 Phase 2 – distributiecentrum te Venray
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. bekijk Campus A58 distributiecentrum Roosendaal.
logistiek, distributiecentrum, distributiegebouw, Campus A58, Roosendaal, Majoppeveld, Borchwerf, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
2555
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2555,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

GLP DC3 Phase 2 – distributiecentrum te Venray

GLP DC3 Phase 2 –

distributiecentrum GLP te Venray

BREEAM-NL**** en circulair

distributiecentrum ca. 29.000 m²

opdrachtgever: GLP

oplevering: 2021

architect: Marc Bell

 

categorie

Logistiek

Op het Xerox terrein vindt een geleidelijke transformatie plaats. De verhuizing van Xerox brengt met zich mee dat de gronden in 3 fasen vrijkomen. Het is de derde locatie van GLP in Venray. De eerste fase van de herontwikkeling van deze locatie is inmiddels afgerond.

 

GLP heeft Stripesarchitects de opdracht verleend voor een ‘Total Engineering’ voor de 2e fase. Zo zijn niet alleen de architectenwerkzaamheden gerealiseerd maar onder verantwoordelijkheid en risico van Stripesarchitects zijn ook de werkzaamheden van onder andere de adviseur duurzaamheid, de constructeur, de installatie-adviseur, de adviseur brandveiligheid en de adviseur infra tot stand gekomen.

Het gebouw heeft het certificaat BREEAM-NL label Excellent behaald en voldaan aan de eisen van de circulaire economie. Het materialenpaspoort is opgesteld.

 

Voor de Total Engineering zijn de volgende samenwerkingspartners gecontracteerd:

  • advies duurzaamheid/ circulariteit: adamasgroep
  • advies constructies: Pieters Bouwtechniek
  • advies installaties: Beekink
  • advies brandveiligheid: Incendio (tegenwoordig Acuro)
  • advies infra: Ducot Engineering & Advies

bekijk onze projecten in de categorie ‘logistiek’: