DC Widem Logistics te Hörselberg-Hainich (D) – Design + Genehmigungsplanung
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. bekijk distributiecentrum Widem Logistics Hörselberg-Hainich.
logistiek, distributiecentrum, Widem Logistics, Hörselberg-Hainich, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
2482
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2482,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

DC Widem Logistics te Hörselberg-Hainich (D) – Design + Genehmigungsplanung

Distributiecentrum DC-03 te Roosendaal

distributiecentrum, ± 14.000 m² warehouse + offices

opdrachtgever: Widem Holding Company

oplevering: 2020

architect: Marc Bell

 

categorie

Logistiek

Voor transporteur Widem Logistics uit het Belgische Menen, vlak over de grens bij Roubaix (Fr) heeft Stripesarchitects dit nieuw te realiseren distributiecentrum in hartje Duitsland ontworpen.
Het gebouw is op te delen in 4 kleinere units.

De kantoren zijn gepositioneerd op de hoeken van het gebouw en op de lange gevel, ongeveer halverwege. De horizontale geleding van de voorgevel verleent het gebouw een heldere structuur.

 

Voor dit project hebben wij in samenwerking met bureau Doreen Kruschina Planung + Baumanagement de ‘Genehmigungsplanung’ gemaakt ten behoeve van de Bauantrag.

bekijk onze projecten in de categorie ‘logistiek’: