kennis
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
kennis, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking, BIM, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, advies
51
page-template-default,page,page-id-51,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

kennis

icon_kennis_wit_zonder-tekst

 

Logistiek

Zorg

Wonen

Herbestemming-Renovatie

BIM (Building Information Modeling)

Duurzaamheid

EU Taxonomie

Vastgoedontwikkeling

Vastgoedexploitatie

De bouwsector ondergaat een transitie. Waardecreatie staat centraal. Een duurzamere samenleving is de opgave. Dit kan alleen door te werken aan integrale oplossingen.

 

Stripesarchitects bestaat uit mensen met uiteenlopende achtergronden, kennis en vaardigheden. Door jarenlange werkervaring op verschillende uiteenlopende terreinen hebben zij hun kennis vergaard, deze in de praktijk toegepast en verfijnd. Onze specialismen: zorg, wonen, herbestemming-renovatie en logistiek. stripesarchitects is daarnaast expert op het gebied van duurzaamheid.

Op basis van het onderwerp worden de juiste personen gekozen en eventueel aangevuld met samenwerkingspartners. Op deze manier wisselen we ideeën en kennis uit zodat we in staat zijn u op een heldere en transparante wijze te informeren.

 

De beschikking hebben over kennis alleen is niet voldoende. Het moet ook op praktische en verantwoorde wijze kunnen worden toegewend. stripesarchitects kan dit en is zo in staat om meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

icon_architectuur_wit
icon_advies_wit