kennis
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
kennis, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking, BIM, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, advies
51
page-template-default,page,page-id-51,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

kennis

icon_kennis_wit_zonder-tekst
Kennis is van geen waarde tenzij je deze in de praktijk brengt

(Heber J. Grant)

De bouwsector ondergaat een transitie. Waardecreatie staat centraal. Een duurzamere samenleving is de opgave. Dit kan alleen door te werken aan integrale oplossingen.

 

stripesarchitects bestaat uit mensen met uiteenlopende achtergronden, kennis en vaardigheden. Door jarenlange werkervaring op verschillende uiteenlopende terreinen hebben zij hun kennis vergaard, deze in de praktijk toegepast en verfijnd. Onze specialismen: zorg, wonen, herbestemming, renovatie en logistiek. stripesarchitects is daarnaast expert op het gebied van duurzaamheid. Op basis van het onderwerp worden de juiste personen gekozen en eventueel aangevuld met samenwerkingspartners. Op deze manier wisselen we ideeën en kennis uit zodat we in staat zijn u op een heldere en transparante wijze te informeren.

Plan-S is één van de initiatieven om deze ambitie gestalte te geven. Verschillende bureaus op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur vormen deze coöperatie. Plan-S fungeert als kennisplatform en denktank om oplossingen te bedenken voor hedendaagse vraagstukken. stripesarchitects is één van de initiatiefnemers van dit collegiaal netwerk.

 

De beschikking hebben over kennis alleen is niet voldoende. Het moet ook op praktische en verantwoorde wijze kunnen worden toegewend. stripesarchitects kan dit en is zo in staat om meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Omgevingspsychologie

BIM ►

Building Information Modeling

Het nieuwe werken

Industrie

Vastgoedontwikkeling & exploitatie

Wet Ruimtelijke Ordening

bestemmingsplanprocedures

Bouwgerelateerde wet- en regelgeving

Mobiliteit (parkeren)

Bouwkosten

Onderwijs

icon_architectuur_wit
icon_advies_wit