team
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. Ons team bestaat uit verschillende mensen met specifieke kennis en kunde.
team, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
502
page-template-default,page,page-id-502,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

team

Marc Bell (1964)

architect

E          m.bell@stripesarchitects.nl

T          +31(0)6 23 35 74 27

opleiding Academie van Bouwkunst Tilburg

locatie Eindhoven

linkedin

Al vroeg was ik gefascineerd door het maken van ruimten. Uren heb ik gebouwd met lego en ik wist het toen al zeker: ik wilde architect worden. Tijdens mijn studie aan de Academie van Bouwkunst heb ik verschillende functies op diverse architectenbureaus vervuld. Ook na het behalen van het diploma heb ik op verschillende bureaus als architect de nodige kennis en ervaring opgedaan. In 2011 heb ik met de overige partners stripesarchitects opgericht.

De fascinatie voor de werking van ruimten op de psyche van de mens vormt voor mij het uitgangspunt om ruimten te creëren waarin men zich thuisvoelt. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat mijn ontwerpen passen in hun omgeving, of dit nu in de stad is of in het buitengebied.

Rob Theunissen (1971)

projectmanager / BREEAM expert /

GPR Gebouw expert

E          r.theunissen@stripesarchitects.nl

T          +31(0)6 41 32 33 24

opleiding H.T.S. ‘s-Hertogenbosch

locatie Eindhoven / Ravenstein

linkedin

Omdat ik altijd een grote interesse heb gehad voor techniek en ik tekenen altijd erg leuk vond ben ik de studie bouwkunde op de HTS gaan volgen. Met dit diploma op zak ben ik als tekenaar begonnen op een architectenbureau. In de loop der jaren heb ik mij opgewerkt tot projectmanager. In 2011 was ik toe aan een volgende stap, het oprichten van stripesarchitects samen met onze andere partners.

Het is voor mij een grote uitdaging om een technisch goed, een veilig en een gezond gebouw te maken waarin de bewoners zich prettig thuis voelen zonder dat het concept schade wordt toegedaan. Een prettige samenwerking tussen mij, de opdrachtgever en de overige betrokken partijen staat hierbij voorop.

stripeSarchitects Olaf Buter

Olaf Buter (1967)

BREEAM expert en assessor / adviseur / projectmanager

E          o.buter@stripesarchitects.nl

T          +31(0)6 53 77 61 01

opleiding

locatie Arnhem / Düsseldorf

linkedin

Max Philippens (1958)

consultant huisvestings- en vastgoedmanagement

E          m.philippens@stripesarchitects.nl

T          +31(0)6 53 94 10 86

opleiding

locatie Herkenbosch

linkedin
icon_whyhowwhat_wit
icon_bureau_wit