architectuur
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
architectuur, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking, BIM, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, kennis, advies
47
page-template-default,page,page-id-47,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

architectuur

icon_architectuur_wit_zonder-tekst

Conceptontwikkeling

Architectonisch Ontwerp

Programma’s van Eisen

Locatiestudies

Bouwkundig tekenwerk

Total Engineering

3D Visualisaties

Technische omschrijvingen

Haalbaarheidsstudies

Een goed ontwerp bewijst zich doordat de gebruikers zich thuis voelen in het gebouw, doordat het de essentie van haar omgeving aanvoelt en doordat verstandig wordt omgegaan met natuurlijke bronnen.

 

Om dit met architectuur te verwezenlijken is communicatie met alle betrokkenen van belang om te achterhalen wat voor ieder belangrijk is. Onder andere deze input vormt de basis voor het architectonisch concept.

 

Behalve het bieden van een vertrouwde omgeving voor de mens besteden wij in onze projecten ook veel aandacht aan een zorgvuldige inpassing in de omgeving. Dit kan zijn in een landschappelijke, dorpse of stedelijke structuur.

Een weloverwogen materiaalkeuze en detaillering, en het constructie- en installatieconcept dienen het architectonisch concept te ondersteunen.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze ontwerpen zijn te realiseren binnen de afgesproken budgetten en planning.

Wij hebben met name veel ervaring op het gebied van logistiek, zorg, wonen, en herbestemming-renovatie.

 

In alle projecten proberen wij onze ambities met betrekking tot duurzaamheid gestalte te geven.

 

De ontwerp- en tekenwerkzaamheden verrichten wij in een 3D – open BIM – tekensysteem.

icon_kennis_wit
icon_advies_wit