GLP DC2 – distributiecentrum te Venray
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. bekijk Campus A58 distributiecentrum Roosendaal.
logistiek, distributiecentrum, distributiegebouw, Campus A58, Roosendaal, Majoppeveld, Borchwerf, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
2557
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2557,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

GLP DC2 – distributiecentrum te Venray

GLP DC2 –

distributiecentrum GLP te Venray

BREEAM-NL**** en circulair

distributiecentrum ca. 29.300 m²

opdrachtgever: GLP

oplevering: 2022

architect: Marc Bell

 

categorie

Logistiek

Op het terrein aan de Smakterweg heeft een herontwikkeling plaatsgevonden. Op deze tweede locatie van GLP in Venray is een nieuw distributiecentrum gebouwd dat het certificaat BREEAM-NL label Excellent heeft behaald en voldoet aan de eisen van de circulaire economie. Het materialenpaspoort is opgesteld.

 

GLP heeft Stripesarchitects de opdracht verleend voor een ‘Total Engineering’. Zo zijn niet alleen de architectenwerkzaamheden gerealiseerd maar onder verantwoordelijkheid en risico van Stripesarchitects zijn ook de werkzaamheden van onder andere de adviseur duurzaamheid, de constructeur, de installatie-adviseur, de adviseur brandveiligheid en de adviseur infra tot stand gekomen.

Voor de Total Engineering zijn de volgende samenwerkingspartners gecontracteerd:

  • advies duurzaamheid/ circulariteit: adamasgroep
  • advies constructies: Van der weide van Bragt
  • advies installaties: adamasgroep
  • advies brandveiligheid: Incendio (tegenwoordig Acuro)
  • advies infra: Ducot Engineering & Advies

bekijk onze projecten in de categorie ‘logistiek’: