duurzaamheid
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
duurzaam, breeam, duurzaamheid, passiefbouwen, certificeren, certificeringsmethode, beoordelingsmethode, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
460
page-template-default,page,page-id-460,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

duurzaamheid

Duurzaam en verantwoord bouwen en beheren van vastgoed staat voor bewustwording.

In de bouwsector is het nog geen vanzelfsprekendheid om te investeren in duurzame oplossingen.

In Nederland draagt de bouwsector voor 5,1% bij in het BNP, maar is verantwoordelijk voor 25% van het wegtransport, 35% van de nationale afvalberg en 43% van de energieconsumptie en CO2-emissie (Prof. J. Lichtenberg, TUE, 2010).

De sector denkt over de hele linie na over alle aspecten van duurzaamheid ten aanzien van de levenscyclus van een gebouw, van ontwikkeling, via gebruik tot sloop.

stripesarchitects kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes met betrekking tot duurzaamheid.

Met onze kennis en ervaring op het gebied van diverse certificerings- en beoordelingsmethoden, Passief bouwen, maar ook op het gebied van investeringsvoordelen en subsidies maken wij duurzaamheid meetbaar en geven wij u inzage in de daadwerkelijke exploitatie.

GPR Gebouw Expert 4_2 samengesteld
Recognition expert nieuwbouw
Recognition expert in-use
Recognition expert gebiedsontwikkeling
Recognition assessor nieuwbouw
Recognition assessor in use
logo DGBC founding partner