advies
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking, BIM, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis
49
page-template-default,page,page-id-49,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

advies

icon_advies_wit_geen-tekst

De hedendaagse bouwpraktijk is complex en dynamisch. De vraagstelling is vaak multidisciplinair en reikt vaak verder dan het oplossen van een bouwkundig probleem of het uitbrengen van een bouwtechnisch advies. In een interactief proces inventariseren wij samen met u wat de vraagstelling is.

Een pragmatische en integrale aanpak waarbij kwaliteit, kennis en kunde worden ingezet leidt tot een weloverwogen en toegesneden advies.

icon_architectuur_wit
icon_kennis_wit