bureau
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. Lees meer over ons bureau. Over samenwerking, duurzaamheid en meer.
bureau, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
500
page-template-default,page,page-id-500,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

bureau

Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is succes.

Henry Ford

netwerk

stripesarchitects

stripesarchitects is meer dan een architectenbureau. Architecten, bouwkundigen en adviseurs werken samen aan nationaal en internationaal uiteenlopende projecten en adviestrajecten. Dit doen wij vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven, op Strijp-S, maar stripesarchitects opereert ook vanuit Arnhem, Herkenbosch, Ravenstein en Düsseldorf.

stripesarchitects is een bureau voor architectuur, kennis en advies.

 

Onze opdrachtgevers

Particulieren, bedrijven, woningcorporaties, zorginstellingen, gemeenten, ontwikkelaars en aannemers zijn onze opdrachtgevers.

 

Samenwerking

Het hedendaagse werkveld is drastisch veranderd. Vooral de laatste jaren volgen veranderingen elkaar in een hoog tempo op. Dit is van invloed op de bureauwerkzaamheden. Organisatie van kennis vormt meer dan ooit de basis van een goede dienstverlening. Met de partners binnen stripesarchitects en de samenwerkingspartners beschikken we over een groot kennisnetwerk waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

stripesarchitects is één van de initiatiefnemers van Plan-S. Dit is een coöperatie van architectenbureaus, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en ontwerpers van de openbare ruimte, allen gevestigd op Strijp-S, de creatieve broedplaats van Eindhoven. Voor meer informatie over Plan-S gaat u naar www.pln-s.nl.

 

Duurzaamheid

Bij stripesarchitects staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Eén van de founding partners van de Dutch Green Building Council (DGBC) behoort tot ons team en daar zijn we trots op.

Lees meer over duurzaamheid.

Speerpunten

stripesarchitects kan bogen op een ruime ervaring in uiteenlopende sectoren, waarbij met name zorg, woningbouw, herbestemming, renovatie en logistiek onze speerpunten zijn.

 

Van advies tot total engineering – Werkwijze

Na een eerste inventarisatie spreken wij met u af tot waar onze opdracht eventueel reikt. Dit kan variëren van het verrichten van een onderzoek tot het uitbrengen van een eenvoudig advies of het vervaardigen van een architectonisch ontwerp tot het begeleiden van een bouwkundige oplevering en alles wat daar tussen zit.

Afhankelijk van uw specifieke vraag stellen wij een projectteam samen.

Onze werkzaamheden bieden wij in fasen aan. Na elke fase vind een evaluatie plaats op basis waarvan in gezamenlijkheid wordt besloten of de opdracht met een eventuele volgende fase wordt voortgezet.

Hierdoor houdt u te allen tijden grip op de advieskosten.

stripesarchitects bewijst al jaren lang een gedegen ketenpartner te zijn. Eerlijk, transparant, betrouwbaar zijn begrippen die centraal staan in de manier van werken en de wijze van communiceren.

 

Werkmethodiek

Wij ontwerpen en tekenen sinds 2008 al onze projecten met ArchiCAD, een open-BIM werkmethodiek (Building Information Modeling) waarbij alle informatie in één model wordt geïntegreerd.

Lees meer over BIM.

 

Voorwaarden

Wij werken volgens de voorwaarden DNR 2011.

             

             

icon_whyhowwhat_wit
icon_team_wit