stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. Specialisaties: zorg, wonen, herbestemming, logistiek, duurzaamheid, BIM.
stripesarchitects, architect, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
63
home,page-template-default,page,page-id-63,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

icon_architectuur_wit

Architectuur

Een goed ontwerp bewijst zich doordat de gebruikers zich thuis voelen in het gebouw, doordat het de essentie van haar omgeving aanvoelt en doordat verstandig wordt omgegaan met natuurlijke bronnen.

Lees meer.

icon_kennis_wit

Kennis

Het team van stripesarchitects bestaat uit mensen met uiteenlopende achtergronden, kennis en vaardigheden. Daarnaast wordt er in verschillende samenwerkings-verbanden gewerkt. Door krachten te bundelen en kennis te delen kunnen wij u van een gedegen advies voorzien. Heldere en transparante communicatie is daarbij vanzelfsprekend.

Lees meer.

icon_advies_wit

Advies

Door ons brede kennisnetwerk kunnen wij u adviseren op tal van terreinen en helpen bij het maken van de juiste keuzes. Uw doelstellingen en uitdagingen staan daarbij centraal. Ons doel is om u te ontzorgen!

Lees meer.

breeam nl
logo DGBC founding partner
GPR Gebouw Expert in huis 4.3 v2
Open_bim
BNA-logo2