why-how-what
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. Lees wat ons inspireert, hoe we werken en wat we doen.
why-how-what, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, logistiek, distributiecentrum, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
498
page-template-default,page,page-id-498,bridge-core-3.0.8,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-3432

why-how-what

icon_why_wit

Thuis

Mensen moeten zich thuis voelen in de gebouwen die wij ontwerpen.

 

Duurzaam

Wij willen op een verantwoorde wijze omgaan met de aarde en het milieu.

 

Betrouwbaar

Wij willen een betrouwbare partner en een gedegen schakel in de keten zijn.

icon_how_wit

Samen met de gebruikers proberen we te achterhalen wat voor hen belangrijk is. In een open dialoog komen aspecten als beleving, uitstraling, functionaliteit en bouwkosten aan de orde, maar ook wensen met betrekking tot duurzaamheid en inpassing in de omgeving worden besproken. Dit leidt tot een afgewogen wensenpakket dat dient als start voor het ontwerp- of adviestraject.

De dialoog is ook gedurende het verdere proces tot zelfs na de ingebruikname van belang om uiteindelijk dat te realiseren dat de opdrachtgever voor ogen heeft.

icon_what_wit

De gebouwen die wij ontwerpen staan ten dienste van de gebruiker. Ze zijn functioneel, duurzaam en kostenefficiënt. Bovendien passen ze op een vanzelfsprekende wijze in hun omgeving.

U kunt bij ons ook terecht voor een betrouwbaar en gedegen advies.

Wij doen wat we zeggen en we komen onze afspraken na!

 

The-Golden-Circle

icon_bureau_wit
icon_team_wit