Logistiek centrum Starco te Winsen (D)
stripesarchitects is een architectenbureau+. Voor architectuur, kennis en advies. Bekijk het logistiek centrum Starco te Winsen (D).
logistiek, distributiecentrum, distributiegebouw, Starco, Winsen, stripesarchitects, architecten, stripes, strijp-s, eindhoven, ravenstein, oss, architectenbureau, architects, duurzaam, breeam, architectuur, kennis, advies, zorg, zorgsector, zorghuisvesting, herbestemming, renovatie, wonen, woningbouw, volkshuisvesting, samenwerking
400
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-400,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive

Logistiek centrum Starco te Winsen (D)

Logistiek centrum Starco te Winsen (nabij Hamburg, Duitsland)

logistiek centrum en bandenopslag, ± 40.000 m²
opdrachtgever: Goodman
oplevering: 2012
architect: Olaf Buter

 

categorie

Logistiek

Voor Starco GmbH, een toonaangevende leverancier in Europa van onder meer banden, binnenbanden, velgen en wielen, ontwikkelden wij nabij de snelwegen A1 en A7 een nieuw logistiek centrum en bandenopslag. Uitbreiding tot 60.000 m² is mogelijk. De vrije hoogte bedraagt ongeveer 10 m¹.

Binnen één maand realiseerden wij het ontwerp, het tekenwerk en de vergunningaanvragen. Gezien de aard van de materialen die worden opgeslagen (veelal rubber) is veel aandacht uitgegaan naar het brandveiligheidsconcept.

 

In samenwerking met ‘Vollmer & Partners stedebouw en landschap’ te Utrecht is een volledig begroeningsplan en tuinaanlegplan vervaardigd. Goldbeck International GmbH is de aannemer.

bekijk onze projecten in de categorie ‘logistiek’: